Takimi me Elvisin e emocionoi shumë, por Sindi zgjodhi që të zhvillojë një takim të dytë me Muratin.

Teksa po bënte zgjedhjen, ishte Murati që zhvendoste trupin vazhdimisht ngjitur me Locon dhe ky moment u kap nga kamera. Dukej sikur donte t’ia kujtonte Sindit se ishte aty dhe ia doli që të merrte takimin e dytë.

Sindi: Takimi me Locon ka qenë një ndër takimet që kam pasur dhe sigurisht ishte dhe surpriza e trëndafilave që unë e vlerësoj shumë, ama më ka ngelur një fiksim që dua të shoh një tjetër takim mes nesh që sigurisht është Murati.

Murati: Një moment thashë aaa do zgjedhë prap Locon.