“Daily Mail” raporton se në UEFA po qarkullon si ide, që në finalen e Championsit, të lejohen rreth 9 mijë tifozë, me dy skuadrat finaliste që do i ndajnë biletat për gjysmë. Shpërndarja e biletave do të bëhet “online” në mënyrë që të mos krijohen radhë dhe të rrezikohet infektimi i njerëzve me Koronavirus.

Stadiumi “Ataturk” ka një kapacitet prej 75 mijë vendesh dhe po mendohet që në finale të lejohet të mbushet në 30% ose 50%.