Apple lëshoi përditësimin e ri të softuerit të saj, iOS 14.4.1 javën e kaluar dhe tani ne mund të zbulojmë nëse ka ndonjë përmirësim në jetëgjatësinë e baterisë së iPhone. Videoja më poshtë nga iAppleByets teston softuerin e ri iOS 14.4.1 përballë iOS 14 në një numër pajisjesh.

Përditësimi i softuerit iOS 14.4.1 të Apple rregulloi një dobësi të sigurisë në iOS të Apple, por versioni i ri thuhet se nuk erdhi me ndonjë veçori të re.Siç mund ta shohim nga videoja nuk ka përmirësime të jetës së baterisë me këtë version të ri të softuerit, përkundrazi, disa pajisje kanë parë një ulje të lehtë të jetëgjatësisë së baterisë.

Apple pritet gjithashtu të lëshojë versionin e ri të softverit iOS 14.5 më vonë këtë muaj, dhe do të jetë interesante të shihet nëse kjo do të sjell ndonjë përmirësim.