Ministri Bledi Çuçi dhe kandidati për deputet i PS-së në Gjirokastër, ka publikuar shifrat e të vaksinuarve deri më tani në të shtatë bashkitë e qarkut.

“I siguruam vaksinat në kohë rekord jashtë çdo parashikimi, e nisëm vaksimimin dhe do ta përfundojmë në të gjithë vendin për t’iu rikthyer jetës si më parë”, thotë Çuçi teksa publikon edhe këto infografe.

582 Gjirokastër, Dropull, dhe Libohove
353 Tepelenë dhe Memaliaj
174 Përmet dhe Këlcyrë