Jasmina dhe Princi kanë patur takimin e tyre të parë dhe duken tepër të afërt me njëri-tjetrin. Jasmina nuk ka hezituar ta provokojë me pyetje dhe ai është shprehur se do të bënte gjithçka për vajzën që do të donte. Jasmina: A mendon që mund të mbash një femër agresive, xheloze, skizofrene, të çmendur?

Princi: Nëse mund të jetë një arsye. Jasmina: Ja jam unë me të gjitha këto gjërat brenda. Princi: Arsyeja mund të jesh ti që më bën të lu ftoj për këtë gjë