Andrea Pirlo njofton se Matthijs de Ligt nuk do të jetë në dispozicion kundër Portos. Zonja e Vjetër pret Porton në fazën e 16 të fundit të Ligës së Kampionëve pas humbjes së tyre 2-1 në Portugali. “Ne kemi nevojë për një lojë shumë teknike. Ne përballemi me një ekip kompakt, që luan me dy vija të ngushta, ”tha Pirlo në një konferencë për shtyp. “Do të ketë pak kohë dhe hapësirë ​​për të menduar. Do të na duhet shumë teknikë, duhet të kemi durimin për t’i bërë ata të kalojnë nga një pjesë në tjetrën” – tha Pirlo.

Matthijs de Ligt u bashkua me ekipin në seancën stërvitore këtë mëngjes, por nuk do të jetë në dispozicion nesër. “Të gjithë po ndihen mjaft mirë. De Ligt u ngroh me ekipin këtë mëngjes, por u stërvit veçmas nga grupi. Të tjerët janë të gjithë në dispozicion, jo 100 për qind të aftë, por tashmë është një gjë e mirë që t’i kesh ata” – tha Pirlo.