Nëntë ditë para zgjedhjeve, kreu i KQZ-së, Ilirjan Celibashi, bën me dije se janë printuar dhe paketuar fletët e votimit për disa qarqe. Përmes një statusi në rrjete sociale, Celibashi ka lajmëruar se kompania sllovene Cetis ka përfunduar printimin dhe paketimin e fletëve të votimit për 6 qarqe, Vlorë, Korccë, Berat, Gjirokastër, Elbasan dhe Fier.

Celibashi shkruan se fletët e votimit pritet të mbërrijnë në Shqipëri brenda ditës së sotme. Statusi i plotë nga Ilirjan Celibashi: Ka përfunduar printimi dhe paketimi i fletëve të votimit për qarqet Vlorë, Korçë, Berat, Gjirokastër, Elbasan & Fier dhe mbërrijnë në Shqipëri brenda ditës së sotme.

Fletët e Votimit po printohen nga kompania sllovene Cetis.