Për Kandidaten për deputete me nr 4 për Partinë Socialiste, në Qarkun e Vlorës, Anila Denaj, çdo aset i kësaj zone duhet  vënë në shërbim të zhvillimit të turizmit, duke i ndërthurur ato.

” Në Kakodhiq, ku pata mundësinë të vizitoja nga afër, një nga asetet e veçanta të kësaj zone, siç është kisha e Shën Thanasit. Ndërthurja e turizmit të religjonit, bukurive të natyrës dhe mikpritja e banorëve e bëjnë këtë zonë tërheqëse për turistët e huaj dhe vendas”, shkruan  Denaj në rrjetet e saj sociale. Zhvillimi i turizmit kulturor, ai religjon dhe  agroturizmi  do të ndikojnë direkt në punësim dhe ekonominë e çdo familje dhe të vetë zonës, shprehet Denaj. ShqipëriaeArdhmjaJonë??