Pas lirimit të masave nga disa shtete për shkak të uljes së rasteve dhe nisjes së fushatës së vaksinimit, Ministria e Jashtme ka informuar qytetarëve lidhur me rregullat që duhet të dinë para se të dalin jashtë vendit.

“Dëshironi të informoheni rreth regjimit të lëvizjes së qytetarëve shqiptarë jashtë vendit gjatë situatës me COVID 19

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, nisur nga situata e krijuar prej kufizimeve të lëvizjes së lirë të udhëtarëve jashtë vendit, me qëllim parandalimin e situatave problematike, informon në kohë reale për çdo ndryshim të këtij regjimi që lidhet me lëvizjen e qytetarëve”, thuhet në njoftim

Për të shkuar të informacioni i detajuar për çdo shtet kliko

KËTU:

https://punetejashtme.gov.al/files/userfiles/13%20prill%202021%20Regjimi%20i%20l%C3%ABvizjes%20p%C3%ABr%20shtetasit%20shqiptar%C3%AB%20n%C3%AB%20shtetet%20e%20huaja.pdf