Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri ka një mesazh drejtuar zgjedhësve në ditën e votimit.

Gjiknuri shkruan se me votën tuaj, ju keni në dorë të vendosni për fatin dhe qeverisjen më të mirë të këtij Qarku dhe të Shqipërisë.

“Të dashur vëllezër dhe motra! Të nderuar qytetarë të Qarkut të Vlorës!

Sot është një ditë e shënuar për demokracinë. Me votën tuaj, ju keni në dorë të vendosni për fatin dhe qeverisjen më të mirë të këtij Qarku dhe të Shqipërisë. Unë ju kërkoj që të merrni pjesë masivisht në votime.

Ju falenderoj gjithashtu për fushatën e qetë dhe qytetare që zhvilluam sëbashku.

Dua të falenderoj edhe forcat e tjera politike për fushatën e qetë dhe qytetare që ne patëm në Vlorë. Unë uroj që edhe dita e votimit të shkojë e tillë.

Jam i bindur se pjesëmarrja juaj në votime do të jetë masive për të thënë zërin tuaj dhe ne për të ju dëgjuar. Përfaqësuesit tuaj kanë nevojë të ju dëgjojnë dhe vota është çelësi për këtë.

Prandaj, uroj votime të qeta, pjesëmarrje sa më të mirë dhe shpresoj që deri në daljen e rezultatit Vlora të jetë shembull i demokracisë dhe qytetarisë. Suksese të gjithëve”, shkruan ai.