Ish-kryebashkiku i Dibres dhe kandidati i Partisë Socialiste për këtë qark, Dionis Imeraj e ka nisur ditën e sotme me një takim me banorëte fshatit e Pollozhan të Tominit. Gjatë këtij takimi Imeraj ka diskutuar me banorët për Rrugën e Arbërit, investimet dhe projektet e tjera të rëndësishme për Dibrën në këto dy mandate.

Kandidati për deputet ka ndarë me banorët e fshatit planin dhe vizionin që Partia Socialiste ka për një të ardhme më të mirë, për Dibrën e për Shqipërinë! “Një mandat i tretë pune e jo fjalësh që i merr era, është domosdoshmëri për të çuar përpara punët e për të jetësuar projektet zhvilliese për Dibrën, me në fokus infrastrukturën urbane/rurale, biznesin, bujqësinë e turizmin”, shkruan Imeraj në Facebook.

Postimi i plotë i Dionis Imeraj në Faceboo:#PartiaSocialiste 1⃣2⃣ ✅ E nisim me energji mjaft pozitive takimin me mbështetësit e Partisë Socialiste dhe banorët në fshatin fare pranë qytetit #Pollozhan të #Tominit.???Bisedojmë për Rrugën e Arbërit, investimet dhe projektet e tjera të rëndësishme për Dibrën në këto dy mandate, ndajmë me ta planin dhe vizionin që Partia Socialiste ka për një të ardhme më të mirë, për Dibrën e për Shqipërinë!☺️ Një mandat i tretë pune e jo fjalësh që i merr era, është domosdoshmëri për të çuar përpara punët e për të jetësuar projektet zhvilliese për Dibrën, me në fokus infrastrukturën urbane/rurale, biznesin, bujqësinë e turizmin.