Këshilltari politik i Albin Kurtit, Arbër Zaimi, është parë këtë fundjave në Tiranë. Pas orës policore, duket se ai ka zgjedhur që të kalojë natën në një kazino në kryeqytet. Zaimi është edhe këshilltar i kandidatit të partisë Lëvizja Vetëvendosja në Tiranë dhe ka qëndruar në mbrëmje në mjediset e Regency Casino në qendër të Tiranës.

Kujtojmë se kandidati i LVV Bojken Abazi ka publikuar një numër llogarie për ndihma financiare për partinë e tij, por duket se këshilltari i tij nuk ka probleme me paratë. Newsbomb/