Edhe pak ditë na ndajnë nga muaji Maj.Ky muaj pritet të jetë me ndryshime të mëdha dhe me energji pozitive, sidomos për dy shenja horoskopi që do të jenë më fatlumet!

Dy shenja të horoskopit do të kenë përmirësim në të gjitha aspektet dhe pritet të kenë një fitim të madh të papritur monetar. (E dimë që po prisni të lexoni shenjën tuaj, por mos i humbni shpresat. Mbase muajin tjetër leku do të ‘trokasë’ në derë edhe për ju).

Demi

Këtë muaj, yjet janë veçanërisht të dashur për ju, prandaj përdorni atë me mençuri.

Nëse po planifikoni të filloni një biznes privat, tani është koha e duhur për ta bërë këtë dhe mund të prisni një fitim parash ose një ngritje që nuk e prisnit.

Akrepi

Venera në shenjën e Demit do të ndikojë pozitivisht te të gjithë personat e lindur në këtë shenjë.

E gjithë përpjekja që keni bërë deri më tani do t’ju japë shpagim.

Mbikqyrësit do të dinë ta vlerësojnë punën tuaj, kështu që ju mund të shpresoni për përmirësim financiar në mes të muajit.

Nëse po planifikonit të ndryshonit punë, tani është koha.

Mundësitë do të hapen vetë.

/noa.al