Ka përfunduar numërimi i kutive që qarkun e Durrësit ku kryeson bindshëm Partia Socialiste me 79624 vota në total, ndërkohë që Partia Demokratike numëron 63431 vota, ndërsa LSI 9480 vota.

Përkthyer këto në përqindje, Partia Socialiste ka marrë 50.26 % të votave, PD 41.45% ndërsa LSI 6.19%. Kështu, Partia Socialiste ka siguruar 8 mandate në këtë qark, teksa Partia Demokratike numëron 6 mandate dhe LSI asnjë mandat.

Në këtë qark janë 481 qendra votimi në total, teksa në qarkun e Tiranës vijon ende numërimi teksa kanë mbetur për të numëruar edhe 77 QV, kutitë e fundit që do përmbyllin numërimin në të 12 qarqet, për të shpallur më pas rezultatin final të zgjedhjeve të 25 prillit për subjektet zgjedhore.