Janë disa persona që ndihen më të sigurt në prapaskenë sesa në dritë. Ata nuk tërheqin kurrë vëmendje dhe mundohen ta shmangin gjithmonë. Mirëpo, ndonjëherë suksesi “i tradhëton” ata dhe planet e tyre.

Akrepi

Akrepi gjithmonë punon në sfond dhe kurrë nuk i hap letrat. Ai nuk flet me askënd dhe nuk tregon planet e tij. Kjo sepse ai i sheh të gjithë si “armiq” të mundshëm dhe se ata mund ta tradhtojnë në çdo kohë. Ai e di që gjërat do të bëhen shumë më mirë nëse ai qëndron në hije dhe nuk tërheq vëmendjen tek vetja. Ai është si një ujk, i vetmuar dhe i gatshëm për të sulmuar. Ai gjithmonë arrin atë që dëshiron pa dhënë asnjëherë një gol.

Bricjapi

Bricjapi është një person me këmbë në tokë që përgjithësisht kujdeset për punën e tij dhe qëndron përgjithmonë në plan të dytë. Ai nuk dëshiron të tërheqë ndonjë vëmendje, prandaj është relativisht i largët, i ftohtë dhe i qetë me shumë. Ai nuk i zbulon planet e tij. Ai vendos qëllime në mendjen e tij dhe lëviz fijet për t’i arritur ato, por asnjëherë nuk provokon. Ai është metodik dhe nuk dëshiron shumë bujë. Fakti që punon në hije e ndihmon atë të arrijë më lehtë atë që dëshiron pa hasur pengesa.

Peshqit

Peshqit duken dhe nuk duken si Akrepi apo Bricjapi që përmendëm më lart. Ai preferon të qëndrojë në hije për arsye të tjera. Dy shenjat e tjera të zodiakut punojnë në sfond, jo domosdoshmërisht për të lënduar dikë tjetër ose për të hedhur thika prapa shpinës. Peshqit zgjedhin të jenë të dobët në mënyrë që ta nënvlerësojnë atë, të mos i kushtojnë vëmendjen e duhur dhe të jenë në gjendje të bëjnë atë që dëshiron në një mënyrë anash. Ai lëviz në hije, është sekret, nuk zbulon planet e tij të vërteta dhe përpiqet të manipulojë në fshehtësi njerëz dhe situata. Ai nuk do të përballet me askënd drejtpërdrejt dhe ai gjithmonë njollos bojën dhe mjegullon ujin!