Simboli 1-Nëse e keni zgjedhur këtë simbol, dëshira juaj më intime është të mos vuani. Ju do të donit të largoheshit nga të gjitha gjërat dhe njerëzit që ju lëndojnë edhe nëse mendoni se nuk keni forcën për të kuptuar kush është pozitiv dhe kush negativ. Besoni vetes më shumë dhe bëni vetëm atë që ju bën të ndiheni mirë.

Simboli 2-Ky simbol zbulon se në këtë moment ju jeni shumë të pavendosur dhe nuk keni guximin të veproni. Ju duhet të përqendroheni më shumë dhe të jeni më pak të shpërndarë, të mos pranoni shumë angazhime dhe të mos dëgjoni të gjitha mendimet e atyre përreth jush. Ndiqni idenë tuaj.

Simboli 3-Nëse keni zgjedhur numrin 3, pa ndjenja juaj dëshiron t’ju thotë të përqendroheni më shumë në brendësinë tuaj. Ju po humbni kontaktin me thelbin tuaj të vërtetë, me marrëdhëniet e këqija dhe zakonet e shëndetshme të jetesës. Në vend të kësaj, duhet të kërkoni kohën për t’u përqëndruar në anën tuaj shpirtërore dhe për t’u lidhur me zemrën tuaj.

Simboli 4-Ajo që dëshiron zemra jote është thjeshtësia. Po përjetoni një moment tepër të plotë me angazhime, zgjedhje dhe situata të paqarta dhe duhet të ndriçoni vetveten. Eliminoni të tepërtat dhe marrëdhëniet që ju rëndojnë, por qëndroni me ata që ju bëjnë të ndiheni mirë.

Simboli 5-Ky simbol zbulon se në zemrën tuaj ekziston frika nga një e vërtetë që nuk dëshironi ta përballoni. Sidoqoftë, duhet të bëheni të vetëdijshëm se dhimbja është pjesë e jetës dhe për evolucionin tuaj duhet ta pranoni atë pa frikë dhe pa gjykime dhe të vazhdoni përpara, duke pranuar veten ashtu siç jeni.

Simboli 6

Simboli i gjashtë ju fton të rilidhni marrëdhëniet e humbura me afeksionet e vërteta të jetës tuaj. Kaloni më shumë kohë me familjen tuaj, mbështetuni tek ata dhe lërini ata të ju drejtojnë në momente të vështira, përpiquni të ndjeni ndjenjën e të qenit pjesë e një rrjeti njerëzish që do të jenë gjithmonë aty për ju dhe për të cilët do të jeni afër tyre.