Nga Kreshnik Spahiu/ Sot mos e zgjoni Lulzim Bashën, gjumi i mëngjesit është plot ëndrra dhe gërrhitje.

Grua e mençur Aurela që nuk e votoi, bashkëshortin,

Burr i mençur edhe Berisha që po hesht,

Yuri Kim e tha troç, por ju s’deshët me e dëgju.

Më vjen keq për ata 500 mijë militantë, që kanë 8 vjet i besojnë, por do i’u duhet ndoshta edhe 16 vjet.

E gjithë jeta duke pritur të zgjohet i vdekuri.

Kufomat nuk ringjallen!

Mos kërkoni të hapë sytë një fosile. Zgjohuni ju o popull.

I gjalli me të gjallët, i vdekuri me të vdekur