Vijon me nje intensitet te larte tkurrja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, te drejtuar nga Monika Kryemadhi!

Këtë herë nga Pogradeci ku mësohet se e gjithë struktura e LSI në Çerravë ka kaluar në Partinë Socialiste.

Duket se antarët dhe drejtuesit e kësaj force në këtë njësi janë ndier të papërfaqësuar nga LSI dhe tashmë kanë bashkuar forcat dhe votat me partinë Socialiste.

Ata gjithashtu kanë zhvilluar një takim edhe me kandidatin për Deputet Bledi Çomo në zgjedhet e 25 Prillit dhe kryebashkiakun Xhakolli. Pjesë e takim ka qenë edhe Guri Meko ish funksionar i lartë i LSI Korçë.