Nëse herë pas herë vërtetoni se keni të drejtë lidhur me atë që thoni, atëherë instikti juaj flet më shumë sesa imagjinoni. Shqisa e gjashtë funksionon shumë mirë dhe miqtë tuaj e dinë, prandaj kërkojnë këshilla të vlefshme nga ju. Nëse jeni një nga këto tri shenja, atëherë keni një instinkt të pagabueshëm.

Gaforrja-Gaforrja është një shenjë emocionale, kështu që ka aftësinë të zhvillojë ndjeshmërinë e nevojshme për ata që e rrethojnë. Arrin t’i “lexojë” njerëzit më mirë se çdo shenjë tjetër. Lexon njerëzit më mirë se çdo shenjë.

Peshqit-Në përgjithësi është një shenjë që përjeton botën e vet të ëndrrave plot emocione. Është gjithashtu sundimtari i ëndrrave dhe nënvetëdijes, prandaj nuk është për t’u habitur që kjo shenjë ka një instikt të pagabueshëm.

Akrepi-Kur diçka duket si e gabuar, Akrepi është aty për të menduar saktë. Ai lëviz prapa skenave, mbledh informacione dhe ka një instinkt aleat. Pavarësisht nëse është një lidhje dashurie apo një miqësi, do ta përdorë atë siç duhet.