Ambasadori i Bashkimit Eurpian, Luigi Soreca ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së Fitër Bajramit. Soreca në urimin e tij thekson se sakrificat dhe përkushtimi gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit të sjellin shëndet dhe lumturi për ju dhe familjet tuaja.

‘Gëzuar Fiter Bajramin të gjithë besimtarëve myslimanë shqiptarë! Urojmë që sakrificat dhe përkushtimi gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit të sjellin shëndet dhe lumturi për ju dhe familjet tuaja!’- shkruan Soreca.