Ish-kreu i PD Kukës, Ibsen Elezi tha se kryedemokrati Lulzim Basha ka dashur të largohet, por lidhjet nuk e lënë. Sipas tij, ky problem është shumë serioz.

Intervista e Ibsen Elezi në MCN TV:

Kërkesa juaj ka qene publike dhe zyrtare. Në kushtet kur nuk ka ende një reagim, cilat janë hapat e tjera brenda partisë që do të ndiqni për të vënë në zbatim kërkesat?

Elezi: Nuk e kam besuar që Basha nuk ka dashur të largohet, por nuk e lanë të largohet.

Kush nuk e lë?

Elezi: Lidhjet nuk e lënë. Ky problem është shumë serioz, kur të katapultojnë gjithçka funksionon keq.

Ai i shërben interesave që e kanë katapultuar.

Unë i kam kërkuar shumë anëtarëve që të protestojnë përndryshe kësaj partie do ti vdesë çdo nerv.