Në periudhën e mëparshme, u shfaqën disa fotografi të dizajnit të mundshëm të iPhone 13 Pro, por tani kemi një pasqyrë të qartë të versionit “përfundimtar” të pajisjes së ardhshme Apple.

IPhone 13 Pro i Apple pritet në shtator, dhe dizajni përputhet me informacionin e mëparshëm, me përjashtim të fryrjes së kamerës, e cila është më e madhe, por më e hijshme. Lentet në këtë rast duken më të mëdha.

Gjithashtu, pajisja ka një kornizë çeliku inox që është më pak e ndjeshme ndaj gjurmëve të gishtërinjve krahasuar me iPhone 12 Pro. Dhëmbi në ekran do të jetë më i vogël.

Ekspertët pretendojnë se modelet e ardhshme do të jenë më shumë versione “S” sesa pajisje me përmirësime të mëdha. kështu që emri iPhone 12S është i mundur.

Kur bëhet fjalë për pajisjet Apple, gjithçka duhet të merret me një kokërr kripë, dhe situatën reale do ta zbulojmë në shtator.