Nevojat dhe kënaqësitë e tyre seksuale vijnë në rend të parë, pa menduar për përgjegjësitë e tyre, mirëpo këto 3 shenja të zodiakut mund të fantazojnë për seksin gjatë gjithë ditës dhe ndoshta e praktikojnë atë çdo ditë.

Dashi

Një njeri pa turp. Kur ai dëshiron seks, ai thjesht futet në heshtje dhe derisa të zgjoheni, dora e tij është tashmë nën fundin tuaj. Dashi nuk e ka problem të kërkojë atë që dëshiron, domethënë, pa asnjë fjalë ai do t’ju bëjë të dini se ai ka nevojë për ju tani. Nuk ka rëndësi nëse ka një grup njerëzish përreth jush ose momenti nuk është më i përshtatshmi. Impulset e tij janë më të forta se gjithçka. Ai nuk është i interesuar në parathënie, por në veprim. “Sa më shpejt aq më mirë”, është motoja e tij. Nëse i duhet të abstenojë për më shumë se 48 orë, konsiderojeni Dashin si një njeri të vdekur. Për të, ndonjëherë sasia është më e rëndësishme se cilësia.

Binjakët

Binjakët me vetë stilin e veshjes bëjnë thirrje për seks. Ecja dhe pamja e tyre është e paharrueshme. Do ta shpërqendrë edhe partnerin më joshës në dhomë vetëm për t’i treguar njohuritë e tij. Atij i pëlqen të lëvizë nën shoqëri të ndryshme, me lloje të ndryshme njerëzish. Binjakët nuk i pëlqejnë fantazitë për më shumë burra ose gra në të njëjtën kohë, sepse ata fshehurazi duan seks në grup.

Akrepi

Ajo është e vetëdijshme për atë që ka dhe nuk ka frikë ta tregojë atë. Për Akrepin, seksi është gjueti, së pari ajo mashtron viktimën se nuk është e interesuar, dhe në momentin tjetër e tërheq atë atje ku dëshironte. Ajo i pëlqen kostumet, lodrat dhe aksesorët, kështu që lehtësisht do t’ju bëjë skllavin e saj. Aj shpesh nuk mund të abstenojë nga seksi, kështu që e ka provuar atë në vendet më të çuditshme. Sa më të mëdha shanset që dikush ta shohë atë në veprim, aq më e madhe është kënaqësia.