Onide Donati, gazetar italian dhe ish zyrtar i Partisë Komuniste në Rimini të Italisë ka realizuar një set fotografik të Shqipërisë gjatë r egjimit komunist dhe më konkretisht Shqipërinë socialiste e vitit 1982. Si më poshtë janë disa fotografi karakteristike të një epoke me gjithë dritëhijet e veta./Lexo.com.al/e.c.