Murati ka menduar që të surprizojë Olën në takimin e tyre të fundit duke shtruar një darkë romantike plot me trëndafila të kuq.

Ola vendosi që të theksojë faktin se nuk ka pëlqim për asnjë djalë tjetër, nëse Murati mori dorën e saj për ta vënë në zemrën e tij duke i thënë se i rreh si motor.

Murati: Ke akoma diçka që nuk je e sigurt?

Ola: Tek çunat e tjerë nuk kam asnjë pëlqim dhe e gjithë vëmendja ime është tek ty dhe unë deklaratën nuk e kam bërë që të shoh në situata.

Murati: Kur do e shohësh, kur të mbaroj emisioni?

Ola: Si deklaratë është dhe kjo.

Murati: Shihe si e kam zemrën, si motor.