Këto janë shenjat që nuk ngatërrojnë punën me kënaqësinë dhe do të ishte shumë e vështirë të ecni përpara në një marrëdhënie apo edhe të bëni diçka me një koleg të tillë. Frika se nëse situata shkon keq, ata do të detyrohen të shihen çdo ditë, është e madhe, kështu që ata nuk do ta rrezikojnë atë. Nëse nuk flasim për rastin e një në milion, atëherë ata do të ndjekin zemrën e tyre.

Bricjapi-Bricjapi është profesionisti kryesor i Horoskopit dhe sigurisht nuk do të shkojë në një punë për të gjetur një grua apo burrë. Mos ju them se sapo të shkelë në një ambient profesional, të gjithë në sytë e tij janë thjesht kolegë. Përveç faktit që ai dëshiron të vazhdojë performancën e lartë në punë, por edhe të dijë se çfarë po bën në jetën e tij të dashurisë, ai gjithashtu ka frikën se nëse një ndjenjë lind ai do të jetë në një pozicion të vështirë, nëse ai ndahet, sepse ai do të detyrohet ta shohë këtë person çdo ditë. Kështu që të gjithë për të janë neutralë, përveç nëse dikush shfaqet para tij që do të fitojë besimin, respektin dhe vlerësimin e tij.

Demi-Demi mund të flirtojë, të shkëmbejë sugjerime me një ose një koleg, por kaq. Ai madje nuk përpiqet të lëvizë në lidhje me atë person, ndërsa ata të dy janë në të njëjtën punë. Në fakt, nëse zbulon se pala tjetër po kërkon diçka më shumë, atëherë ai me siguri do të bëhet shumë i mprehtë dhe i papritur, duke prerë çdo diferencë dhe duke mbajtur distancën e tij. Nëse nuk flasim për dashurinë e jetës së tij, në këtë rast ai do të dorëzohet në një moment, pa marrë parasysh se sa i reziston.

Virgjëresha- E treta është shenja tjetër e Tokës, Virgjëresha, e cila zakonisht ka qëndrim, ju shkoni, bëni punën tuaj dhe largoheni, jo më shumë. Ajo nuk dëshiron të përfshihet, nuk i pëlqen të shpërqendrohet dhe çorientohet, kështu që shmang kontaktet e ngushta dhe natyrisht konfuzionet erotike në fushën profesionale. Sidoqoftë, edhe ajo mund të bëjë përjashtim, megjithëse me vështirësi, NËSE gjendet një person që do ta fitojë atë me karakterin dhe qëndrueshmërinë e saj.