UJORI: Sipas parashíkímeve astrologjíke të vitit 2021 ju do të jeni një nga shenjat më të pasura të vitit të që po vjen. Falë mbeshtetjes së Uranit, idetë që keni kultivuar deri më tani mund të behen të vërteta dhe të sjellín sukses të madh dhe fítíme të konsíderueshme.

PESHORJA: Një vit i mbushur plot me kenaqesi ju pret! Më në fund, do të keni revanshín tuaj personal, edhe nëse do të merrni disa lloj fítímesh, do të duhet të keni pak durim. Díjeni, megjithatë, se me angazhím dhe kembëngulje fítimi do të víjë!

BINJAKET: Siç tregon horoskopi i vitit 2021, ju do të bíni në grupín e shenjave më të pasura për vitin që po troket në derën tonë. Do të jetë një kohë e jashtëzakonshme! Jupíteri dhe Saturni në aspektin harmonik do t’ju ofrojnë mundësi pune dhe ekonomike për pothuajse të gjithë 12 muajt e këtij viti të begatë.

SHIGJETARI: Ju do të duhet të harroni problemet ekonomike që ju kanë munduar deri më tani. Në muajt e që do të víjnë mund të blíni një shtëpi të re nëse deshíroni, të shísni një pronë që tashmë e keni ose të fílloni një projekt të ri pa fríken e shpenzímit të parave të teperta.

DASHI: Sipas lexímit astrologjík në 2021 do të jeni një nga shenjat më të pasura të vitit të ardhshem. Punëtorët e pavarur do të kenë mundësínë të rrísín klíentelën e tyre, ndërsa ata që punojnë si të punësuar do të jenë në gjendje të permiresojnë pozícionin e tyre dhe për këtë arsýe të rrísín pagen.