Luani-Gratë luan tërheqin vëmendjen kudo që të shkojnë, si për pamjen ashtu edhe për vetëbesimin e tyre të lindur, i cili drejton hapat e tyre me çdo vendim të ri. Ato janë të vendosura dhe të forta në qëllimet e tyre dhe janë të sigurta se janë të afta të pushtojnë botën. Ato e duan njëra-tjetrën aq shumë sa kurrë nuk lejojnë që rrugët e tyre të vendosen nga miratimi i të tjerëve.

Shigjetari-Qëndrueshmëria dhe besimi i Shigjetarit janë të admirueshme. Ata vazhdojnë edhe në momentet më të vështira, duke sjellë shpresë për të gjithë, si dhe duke pasur forcën e nevojshme për të luftuar gjithmonë për lumturinë e tyre. Këto gra janë zotëruese të rrugës së tyre, ato e njohin potencialin e tyre dhe nuk lejojnë askënd që të përpiqet t’i kontrollojë ato. Ato do të jenë gjithmonë fitimtare dhe do të godasin ata që dyshojnë në potencialin e tyre.

Bricjapi-Nuk ka asgjë që mund të bëjë një grua Bricjap të dyshojë në vetvete ose t’i dorëzojë frenat e jetës së saj dikujt tjetër. Të përqendruara në krijimin e jetës së suksesit dhe lumturisë, ato janë gjithmonë këmbëngulëse dhe fillojnë nga e para, të mbështetura nga inteligjenca dhe vetëbesimi i tyre. Mënyra më e mirë për t’i pasur pranë jush është t’i respektoni dhe t’i lejoni të ecin në rrugën e tyre siç dëshirojnë. Bricjapët ofrojnë hapësirë në jetën e tyre vetëm për këdo që vjen të shtojë diçka.