Disa njerëz e mendojnë zilinë si një shenjë të vetë-ndërgjegjes, disa tjerë mendojnë se zilia është një sëmundje për një person pavarësisht nëse e duan apo jo. Sidoçoftë, disa njerëz nuk mund të pranojnë suksesin e të tjerëve. Më poshtë është lista e tri shenajve më ziliqare të horoskopit:

Akrepi-Është shumë e zakonshme që njerëzit e kësaj shenje të jenë shumë xheloz. Në shumicën e rasteve, arsye për këtë është paaftësia e tyre për t’u besuar njerëzve. Akrepat nuk mund t’i fshehin ndjenjat e tyre, kështu që xhelozia e tyre vërehet më shumë nga të tjerët.

Virgjëresha-Personat e shenjës së Virgjëreshës janë jashtëzakonisht vetë-nënçmues dhe priren të jenë xhelozë për këdo që i tejkalon ata në çfarëdo mënyre. Virgjëreshat i pranojnë me vështirësi arritjet e të tjerëve dhe ndjehen shumë të shqetësuar deri sa të arrijnë rezultate me të mira se sa personat që i xhelozojnë.

LEXO EDHE: Manipulatorë dhe mashtrues/ Këto janë shenjat më gënjeshtare të horoskopit
Binjakët

Personat e lindur në këtë shenjë zakonisht janë jo të sinqertë dhe sipërfaqësorë. Binjaket shpesh varen nga ato që kanë të tjerët në vend që të jenë të të lumtur me arritjet e tyre. Personat e shenjës së Binjakëve me deomos dëshirojnë të kenë diçka që një mik i tyre i ngushtë e ka atë. Kënaqësia e Binjakëve është vetëm kur të kenë diçka më shumë se dikush tjetër.