Këto janë 5 shenjat e horoskopit që janë më të ndrojtura, që i konsiderojnë fjalët e tyre para se të flasin.

Virgjëresha-Virgjëreshat ndonjëherë duken të ndrojtura sepse mendojnë para se të flasin. Ato janë shumë të vëmendshme me fjalët e tyre dhe nuk duan të duken sikur nuk e dinë se për çfarë flasin. Përveç kësaj, ato konsiderojnë efektet që fjalët e tyre do të ndikojnë te njerëzit e tjerë dhe veten e tyre.

Gaforrja-Gaforret mund të duken si të ndrojtur sepse janë dëgjues të shkëlqyeshëm dhe kujdesen për atë që një person tjetër po ndan me ta. Ata nuk janë në nxitim për të folur dhe për të ndërprerë kështu që marrin kohën e tyre për t’u përgjigjur. Kur Gaforret janë të qeta në një grup, kjo është për shkak se ato po marrin gjithçka që ndodh përreth tyre. Gaforret priren të jenë shumë të akorduar në dinamikën shoqërore. Ndonjëherë personi më i vëmendshëm dhe më i fortë në dhomë është ai që po dëgjon në heshtje.

Peshqit-Peshqit janë shumë të ndjeshëm dhe do të përpiqen të ruajnë ndjenjat e tyre, gjë që mund t’i bëjë ata të ndrojtur. Ata priren të ndihen të pakëndshëm dhe jo të qetë kur janë në një dhomë plot me të huaj, e cila nuk është aspak një përgjigje e çuditshme. Nëse ata janë duke takuar një mik dhe miku ende nuk ka mbërritur në takim, nuk është e çuditshme nga Peshqit që të dërgojnë një tsms duke i pyetur se çfarë ka ndodhur, dhe edhe sa minuta do të mbërrijnë.

Bricjapi-Bricjapët kanë momentet e tyre të ndrojtjes. Nëse ata janë në një situatë ku ata janë qartë të ngarkuar, si një parti që po japin ose një prezantim pune, ata kanë një përzierje emocionale dhe bëhen të turpshëm. Ata janë udhëheqës të shkëlqyeshëm, por për shkak të dualitetit të tyre shoqëror ata duhet të punojnë më shumë për ta provuar atë. Abraham Linkoln dihej të ishte një udhëheqës i shkëlqyeshëm i cili gjithashtu konsiderohej disi i ndrojtur dhe i rezervuar.

Akrepi-Ndrojtja e Akrepit nganjëherë mund të dalë si mbytëse ose superiore. Akrepat nuk janë ngulitur, ata janë në të vërtetë disa nga njerëzit më të pasionuar dhe më të guximshëm që do të donit të takonit ndonjëherë, por atyre mund t’i përzihet gjuha duke folur. Akrepat mund të jenë misteriozë dhe mund të mos dëshirojnë të ndajnë sekretet e tyre menjëherë pas takimit me dikë. Duhen shumë që ata të besojnë në dikë. Ka edhe raste kur ata preferojnë që thjesht të mos flasin fare. Nëse Akrepi ka nevojë të mbledhë mendimet e tij është më mirë vetëm t’i lini të heshtin për pak kohë.