Nga data 3 korrik, rifillojnë fluturimet direkte nga Tirana në Oslo, Norvegji nëpërmjet kompanisë ajrore Norwegian Air Shuttle, një herë në javë, çdo të shtunë.

Lajmi u konfirmua nga kompania Tirana Airport Partners që menaxhon aeroportin ndërkombëtar të Rinasit.

Oslo, kryeqyteti i Norvegjisë, i vendosur në bregdetin jugor të vendit në krye të Oslofjord, është i njohur për hapësirat e gjelbra dhe muzetë.

Shumë prej tyre ndodhen në gadishullin Bygdøy, duke përfshirë Muzeun Detar Norvegjez në bregun e detit dhe Muzeun e Anijeve Viking, që datojnë nga shekulli i 9-të.