Juristi Plarent Ndreca ka reaguar në lidhje me shkarkimin e  kryetares së shoqatës së bashkive të Shqipërisë, Voltana Ademi dhe me vetë reagimin e kryebashkiakes së Shkodrës pas këtij venidmi.

Përmes një reagimi në rrjetet sociale, Ndreca thotë se ai habitet që Ademi vazhdon të jetë kryetare bashkie dy vjet pasi i ka mbaruar mandati, dhe se kryebashkiakja s’ka pse habitet nga vendimi i sotëm.