Gazetari ekspert i merkatos, Alfredo Pedulla, ka lëshuar një bombë të vërtetë për Sportitalia.

“Është a rritur marrëveshja mes Haaland dhe Real Madrid. Dortmund e di se në 2022-shin do të hyjë në fuqi klauzola dhe do ta humbasë për 75 milionë euro, por tani kërkon 100 milionë më shumë”, ka shpjeguar Pedulla.

“Real ofron 100/110 milionë për kartonin, ndërsa marrëveshja me lojtarin është arritur për një rrogë që do të jetë në rritje nga viti në vit”.