Tea është bërë pjesë e rubrikës “60 sekonda” nga “Prive”, ku ka treguar më shumë rreth vetes. E pyetur se sa herë ka qenë në një lidhje toksike, Tea u përgjigj një herë. Indirekt, me shumë gjasa i referohet lidhjes me Beartin.

Tea tregoi se për hobi do i hyjë edhe muzikës dhe nga rrjetet sociale fiton mjaftueshëm.

E pyetur se me cilin djalë nga “Përputhen” flet, ish-konkurrentja u përgjigj: “Asnjërin”.