3 nga shenjat e zodiakut nuk do jenë në ditët e tyre më të mira. Duke filluar nga sot, 28 korrik, e deri në 30 korrik, do të bëjnë një gabim të madh.

Dashi-Sa herë jeni lodhur duke u përpjekur t`i jepni një mesazh dikujt? Shumicën e kohës njerëzve u dukeni të pasjellshëm. Është mirë në fakt të jeni të guximshëm, madje të prerë, por duhet të ruash masën për të mos lënduar të tjerët. Po, ju mund të jeni edhe i mençur, edhe i lezetshëm, por keni edhe fuqinë të dëmtoni personin e gabuar.

Virgjëresha-Keni tendencën të minimizoni vlerën tuaj, veçanërisht në vendin e punës. Duhet të jeni gati për të mbrojtur veten, punën tuaj dhe pagën tuaj. E dini cili do jetë gabimi juaj? Të mos hapni gojën dhe të thoni atë që duhet thënë nga frika se barka do të lëkundet. Epo ka njerëz që mezi presin që ju të mos reagoni për ta shfrytëzuar situatën. Nëse doni më shumë para apo një post më të mirë, ky është momenti të flisni. Nëse nuk e bëni tani, vështirë të keni rastin në një moment të dytë.

Akrepi-Do jeni në një tranzicion gjatë kësaj periudhe sepse nuk ju pëlqen asgjë që kërcënon kontrollin tuaj. Përdorni maturinë. Mund të hyni në konflikte të panevojshme, vetëm prej këtij stresi. Askush nuk është perfekt, as ju. Nëse do e dish këtë, nuk do vuash më shumë.