Rama nuk ka nguruar që të bëjë batuta në edicionin e 23-të “Symi Symposium”, organizuar e drejtuar nga ish-kryeministri George Papandreou.

“Jam kryeministri më i mirë mes piktorëve dhe piktori më i mirë i kryeministrave, këtu jam i pashoqë. Bush u përpoq, por nuk ia doli, këtu nuk ia doli, ju e dini që këtu në Ballkan ne e kemi të nevojshme që të themi se jemi më të mirët”, tha Rama.