Akrepi-Akrepët kanë një personalitet shumë të veçantë, plot vetëvlerësim dhe shumë vetëbesim. Ato i dinë shumë mirë të gjitha pikat tuaja të forta dhe e dinë se cilat janë gjërat e mëdha në të ardhmen tuaj. Megjithëse i japin vetes trup dhe shpirt në marrëdhënie, ato nuk i lëshojnë frenat e jetës së tyre dhe nuk lejojnë asnjë burrë t’u tregojë atyre se çfarë mund dhe çfarë nuk mund të bëjnë. Ato janë vetë-pronare dhe kjo nuk do të ndryshojë kurrë.

Binjakët-Binjakët kanë një pjekuri që shkon përtej moshës së tyre. Ndërsa mund të bashkëveproni me këdo dhe të ndërtoni marrëdhënie me lehtësi, ato janë larg nga të qenit të menaxhueshme, veçanërisht kur bëhet fjalë për marrëdhëniet romantike. Gratë e kësaj shenje e dinë shumë mirë se çfarë duan për veten dhe lehtë mund të shkëputen nga partnerët që përpiqen t’i kontrollojnë ato. Pavarësia e tyre është një nga gjërat që vlerësojnë më shumë.

Dashi-Gratë e shenjës së Dashit janë të pavarura, të vendosura, të forta dhe të guximshme. Ato kanë kaluar shumë kohë të vështira dhe kanë arritur të kapërcejnë të gjitha pengesat, kështu që ato kanë shumë vetëbesim dhe e dinë se mund të jetojnë shumë mirë vetëm. Kur lidhen me dikë, kjo ndodh për shkak se ato ndihen vërtet mirë pranë tyre, por kurrë nuk do të jenë të gatshme të heqin dorë nga individualiteti i tyre. Të përpiqesh të dominosh një Dash do të thotë të kërkosh të përjashtohesh nga jeta e tyre, gjë që ato do ta bëjnë pa asnjë pendim.