iPhone tjetër duhet të quhet 12S dhe, mbi të gjitha, të jetë i pajisur me një aparat fotografik më të mirë. iPhone 12S Pro i ardhshëm i Apple do të vijë me një kamera ultrawide, raporton Digital Trends duke iu referuar analistit të Apple Ming-Chi Kuo.

iPhone 12S Pro thuhet se ka një lente ultrawide, e cila është gjithashtu e aftë të fokusohet automatikisht. Modelet aktuale ultrawide nuk mund ta bëjnë këtë. Kjo do të thotë që përdoruesit e iPhone që duan të bëjnë fotografi mund të zgjedhin midis disa opsioneve.

Numri 13 duhet të shmanget. Sipas Kuo, tiparet e reja të kamerës pritet të vijnë jo vetëm për pajisjet Pro, por për të gjitha modelet e iPhone në 2022.

Ata gjithashtu vendosën për iPhone 12S si emër dhe do të donin të kalonin numrin e stigmatizuar 13 dhe më pas të shkonin drejt në iPhone 14, thotë raporti i Digital Trends. Apple bëri të njëjtën gjë me lëvizjen nga iPhone 8 në iPhone X. Modelet e reja të iPhone pritet të prezantohen përsëri në shtator ose tetor. Apple tashmë ka filluar porosinë e përbërësve individualë.