Nëse besoni në parashikimet astrologjie, duhet të besoni dhe në ngjyrën e preferuar, datën apo muajin sipas horoskopit

Dashi: Dita me fat: E marta, Muaji: prill, korrik, tetor, janar, Numrat: 1,9, Ngjyra: E kuqe

DemiDita: E premte Muaji: Maj, gusht, nëntor, shkurt, Numrat: 4,6, Ngjyra: Blu

Binjakët Dita: E mërkura Muaji: Qershor, shtator, dhjetor, mars Numrat: 5, 9 Ngjyra: e verdhë

Gaforrja Dita: E hëna Muaji: Prill, korrik, tetor, janar Numrat: 3,7 Ngjyra: jeshile, argjend

Luani Dita: E diel Muaji: Maj, gusht, nëntor, shkurt Numrat: 8, 9 Ngjyra: E artë ose portokalli

Virgjëresha Dita: E mërkurë Muaji: Qershor, shtator, dhjetor, mars Numrat: 3,5 Ngjyra: Blu ose jeshile

Peshorja Dita: E premte Muaji: Prill, korrik, tetor, janar Numrat: 6, 9 Ngjyra: Blu

Akrepi Dita: E marta Muaji: Maj, gusht, nëntor, shkurt Datat: 2, 4 Ngjyra: Të purpurta

Shigjetari Dita: E enjte Muaji: Qershor, shtator, dhjetor, mars Numrat: 5, 7 Ngjyra: Vjollcë

Bricjapi Dita: E shtuna Muaji: Prill, korrik, tetor, janar Numrat: 2, 8Ngjyra: Jeshile e errët, ose kafe

Ujori Dita: E mërkurë Muaji: Maj, gusht, nëntor, shkurtNumrat: 1, 7 Ngjyra: Blu

Peshqit Dita: E premte Muaji: Qershor, shtator, dhjetor, mars Numrat: 2, 6 Ngjyra: Jeshile e lehtë