Nga data 29 korrik fillojnë fluturimet direkt nga Tirana drejt Rodos, Greqi. Kompania që menaxhon aeroportin ndërkombëtar të Rinasit, Tirana Airport Partners informoi se fluturimet do të kryhen nëpërmjet kompanisë ajrore Aegean Airlines, dy herë në javë, çdo të hënë dhe të enjte.

Rodos është më i madhi nga ishujt Dodekanezë të Greqisë, është i njohur për plazhet e tij të mrekullueshme. Qyteti i Rodosit ka një qytet të Vjetër që paraqet rrugën mesjetare të kalorësve dhe Pallatin e Madh të Mjeshtrave të Mëdhenj. I pushtuar nga osmanët dhe më pas i mbajtur nga italianët, pallati tani është një muze historie.