Një sipërfaqe e mbjellë me ullinj është përfshirë nga flakët në fshatin Kameras të Fushë-Krujës në afërsi të lagjes Kasallë.

Deri tani janë djegur rreth 10 dynym me shkurre e ferra dhe rreth 30 rrënjë ullinj. Sakaq është bërë lokalizimi i zjarrit ne parcelën me ullinj nga ana e repartit zjarrfikës, por zjarri vijon që të djegë shkurre e ferra.