VIRGJËRESHA Ne fillojmë me Virgjëreshën, e cila edhe pse është një shenjë e punës së madhe dhe vëmendjes ndaj detajeve, nuk ka në të elemente të tilla si konkurrenca, vendosmëria dhe ambicia. Është e përshtatshme për të që të kryejë urdhra dhe të mos japë, ndërsa ajo harxhon kohën e saj duke u përpjekur të përsosë atë që ndërmerr, në vend që të merret me mënyrën se si do të ngjitet në majë ose të arrijë diçka “më të madhe” si ide dhe qëllim.

PESHORJA Peshores i pëlqen komoditeti, qetësia, siguria dhe dëshiron të kalojë një kohë të mirë. Ajo përqendrohet në shijimin e jetës dhe nuk është aspak konkurruese. Ajo punon në jetë bazuar në nevojat e saj për çdo periudhë, por përgjithësisht synimi i saj është në nivele të moderuara. Ajo është e lezetshme, diplomatike dhe simpatike, por nuk ndjek asnjëherë majat.

SHIGJETARI Shigjetari është shenja me ambicien më të vogël nga të gjitha! Ai është një person spontan, optimist, i sinqertë, liberal dhe mendjehapur. Ai nuk bën asnjë përpjekje për t “ngjitur” lart ose për të arritur shumë në jetën e tij. Qëllimet e tyre janë kryesisht shpirtërore dhe dëshirojnë të jetojnë përvoja përmes udhëtimeve dhe njohjeve.

PESHQIT Peshqit janë krijues, kanë dhembshuri, janë bujar dhe shumë emocional. Të gjitha këto nuk janë elemente që do t’i ndihmojnë të arrijnë lart dhe e vërteta është se ata nuk e dëshiron aspak, sepse nuk ju intereson maja. Ata dëshirojnë të jenë të lumtur dhe të jetojnë çdo moment në flluskën rozë që kanë bërë për të “humbur” dhe për t’u çlodhur.