Párája i jep kènáqèsi të gjithè njerëzve kùdo në mbárë botën. Me ndíhmën e tyre çdo njeri mùnd të plòtësòjë çdo nèvòjë. Prandaj dëshira për t’u pásùrùar është absòlutísht lògjíke dhe të gjíthë kërkojmë fat të mbárë në financa e prosperitet. E vetmja gjë që nùk kùptohet është pse párátë duket se tèrhíqen nga disa njerëz ndèrsa disa të tjerë nuk mùnd të bèhen të pásùr. Sídòqoftë yjet kanë një përgjigje për kètë enígmè. Thjèsht duhet të líndni nèn shenjën e dùhur të hòròskòpit, pasi Universi për fat të mirë, disa shènja i ka bèkùar me një fat të pápárë në fushën e páráve.

Dèmi me një fat të mádh në fínánca: Kjo shenjë e zòdíakut pothùajse kùrrë nuk ka pròbleme me párátë. Mirèqènia materiale është e párá tek Demi. Këmbèngùlja natýrore dhe pátrònazhi i plánetit të vlerave, Vènùsi e ndíhmòn atë të arríj sùkses fináncíar. Fákti që Demi u pèrkèt përfaqèsùesve të elementit tokë gjítháshtu lùan një rol të rèndèsíshëm. Dhe ata mèndojnë apríorí në një mënýrë prágmatíke dhe racionale. Një person i vè vetes qèllimín e krijímít të kápitalit dhe vazhdimisht e arrín atë. Ai nùk do të ekspèrimèntojë ose rrèzíkojë, përkùndrází do të gjèjë një mënyrë të bèsùeshme dhe të pròvuar për të kùrsýer párá. Në të njèjtën kohë, Demi as nuk mèndon të vèndosë pásùri nën dýshek- ata e dùan shumë komòditètin dhe gëzimet e tjera në jetë.

Vírgjèreshá me një fat të mádh në fínánca: Kjo shenjë e zòdíakùt është një máteríalist i ngùrtësùar. Aftèsitë análítike të Vírgjèreshès nuk janë shumë ínfèriòre ndáj sùper kompjuterave. Një tipar dállues i një personi që i pèrket kësaj shenje është se ai vázhdímisht pèrmirèsòhet. Një qëndrim krítík ndáj të mètave të tij dhe të mèndùarit prágmátik e bëjnë atë një mbínjerí. Duhet thèksùar se kodi mòral zhvillohet párálelisht. Të gjithë ata që i pèrkásín kësaj shenje të gjithë pásùrinë e sigùron përmes punës së pálòdhur dhe jo me máshtríme ose me skèma máshtrùesè. Kjo shènjë e hòròskòpit nuk pránon një mùndësi apo rrèzík të pajustífíkuar. Një person i kësaj shenje prèfèron të kríjòjë një álgòritèm për suksesin e bíznèsit dhe më pas të invèstòjë në mënýrë sistematike në të.

Akrèpí me një fat të mádh në fínánca: Ata jánë gjithmonë të sígùrt në pikat e tyre të fòrtá dhe kùrrë nuk dýshojnë në suksesin e tyre të ardhshëm. Vèpròjnë me vendòsmèri dhe gùxim. Një tipar dallùes i Akrèpít është gjithashtu mùngesa e gjýsmës së masáve. Ata duan të arríjnè kùfírin, nivelin máksimál në gjithçka. Prandáj, ata prefèrojnë të gjitha më të mirat dhe më të shtrènjtát. Për të arrítùr nivelin e duhur të rèhátisë, ata janë të gatshëm të kápèrcejnë çdo pèngèsë në rrugë. Ata me shkáthtèsi invèstòjnë në zhvíllímin e tyre, kùltívòjnë cilësitë e  nèvòjshme. Ata ngjíten shùmë shpèjt në shkallët e kárríerès dhe janë të áftè të èlímínòjnë lehtë kònkùrrentët.