Mbretëresha Elizabeth duket se ka humbur durimin me nipin Harry dhe bashkëshorten e tij Meghan. Përballë akuzave dhe s u l meve të nipit të saj Harry dhe Meghan Markle, sovrania është përpjekur gjithmonë të bëjë ‘një sy qorr’.

Tani, megjithatë, kufiri është tejkaluar dhe ajo tha mjaft. Me sa duket një ekip avokatësh tashmë do të punonte për të ndaluar dukët e Sussex, pa përjashtuar që ne mund të shkojmë në gjykatë

Intervista me Oprah Winfrey sollën zbehjen e marrëdhënies me Mbretëreshën. Supozohet se Sovrani urdhëroi ndihmësit e lartë të Pallatit Buckingham të planifikonin kundërsulmin, dhe ata tashmë kanë filluar të punojnë duke kontaktuar ekspertë për shpifjen dhe privatësinë.