Dielli po largohet zyrtarisht nga shenja e Luanit dhe kalon në territorin e shenjës së tokës të Virgjëreshës më 22 gusht, duke filluar sezonin e Virgjëreshës 2021. Ky ndryshim diellor do të na nxisë të pastrojmë veprimet tona kolektive pas një muaji festash gjatë sezonit të Luanit. Gjithkush do ta përjetojë këtë atmosferë astrologjike ndryshe, megjithatë, ju do të dëshironi të jeni të vetëdijshëm se si sezoni i Virgjëreshës 2021 do të ndikojë në shenjën tuaj të zodiakut.

Virgjëresha është shenja e ndryshueshme e tokës e zodiakut dhe energjia e saj ka të bëjë me të na ndihmuar të përsosim rutinat tona dhe të fillojmë të organizohemi. Kjo energji pragmatike është e përkryer për t’u përqendruar në punë dhe për të gjetur mënyra për t’i bërë oraret tona të rrjedhin më mirë. Si shenjë e lidhur me mirëqenien, sezoni i Virgjëreshës është një kohë e shkëlqyeshme për të rindërtuar qëllimet tona shëndetësore dhe për të zbukuruar rutinat tona të kujdesit për veten. Gjatë javës së parë të sezonit të Virgjëreshës 2021 , planeti sundues i shenjës, Mërkuri, do të kalojë nëpër territorin e shenjës – dhe planeti i fuqisë Mars do të jetë në Virgjëreshë gjatë pjesës më të madhe të muajit të ardhshëm.

Ky grup energjish planetare do të përforcojë atmosferën e zodiakut të Virgjëreshës dhe do të na bëjë plotësisht të fokusuar në prirjet tona, kështu që ne do të jemi më mirë në gjendje të trajtojmë projekte të orientuara drejt detajeve.