Kështu në faqen e facebookut, aeroporti ka kujtuar të gjithë pasagjerët që do udhëtojnë drejt këtyre dy vendeve se “në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot”. -Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport, Italisë?? dhe Greqisë??, ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit. -Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.
-Linku për formularin drejtë Italisë: https ://app .euplf .eu/
-Linku për formularin drejtë Greqisë: https://en .aegeanair . com/passenger-locator -form/

-Gjithashtu ju rikujtojme se për të udhëtuar drejt Italisë duhet të: – Paraqitni rezultatin testit PCR 72 orë para nisjes ose testin antigjenik të 48 orëve të fundit, kjo vlen dhe për pasagjerët që janë të vaksinuar. -Për të gjithë pasagjerët e që udhëtojnë në Greqi kërkohet një nga këto kritere: -Ju rikujtojmë se jemi në dispozion të çdo pasagjeri për t’i shërbyer sa më mirë, e në të njëjtën kohë, mbetemi besnikë të durimit dhe bashkëpunimit. Faleminderit për mirëkuptimin.