Kreu i PD, Lulzim Basha ka thirrur në selinë blu grupin parlamentar. Mbledhja do të zhvillohet pasditen e sotme në orën 16:00.

Ditët e fundit, Basha ka intensifikuar mbledhjet në seli jo vetëm më grupi parlamentar, por dhe drejtuesit politik e kryetarët e degëve.

Në udhëzimet e fundit Basha u ka kërkuar deputetëve të zbresin në terren dhe të qëndrojnë pranë qytetarëve për të mbledhur denoncime si dhe të sjellin propozime për Reformat prioritare si ajo Territoriale e Zgjedhore.