Berisha është shfaqur brenda pak minuta në një tjetër studio televizive duke reaguar ashpër ndaj vendimit të Lulzim Bashës për për përjashtimin e tij nga grupi Parkamentar i PD.

“Vendimi i tij ishte nul”- u shpreh Berisha në ‘Opinion’. “Për të marrë në vendim të tillë Basha duhet të mblidhte kongresin e PD dhe të ndryshonte statutin ku te shtonte nenin që përjashtohen personat e shapllur non grata nga SHBA apo ndonjë vend tjetër. Ky është vendimi i Bashës dhe asnjë forumi tjetër të partisë”,tha gjithashtu Berisha.