Nesër 15 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë në orare të ndryshme. Në fashën orare 09:00-13:00 nuk do të ketë drita në Gërdec, Markqinet, rruga Vorë-Rinas, Prezë. Në fashën orare 09:00-16:00 nuk do të ketë energji elektrike pjesërisht zona pranë bulevardit “Zhan D’Ark”, Ura e Tabakëve. Në fashën orare 9:30- 14:00nuk do të ketë energji elektrike pjesërisht zona e tregut ushqimor , Qyteti i Nxënësve

Në fashën orare 10:00-13:00 nuk do të ketë drita zona e stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, zona Vorë – Marikaj Në orarin 14:00-18:00 nuk do të ketë drita në Pompat e Ujit në rrugën e godinës së “Coca Cola” dhe në fashën 12:00-18:00 pjesërisht: Rruga “Isuf Elezi”, rruga “Teodor Keko”. Gjithashtu nuk do të ketë energji gjatë intervalit kohor 00:00-06:00 në Farkë, Pallatet pranë Kopshtit Botanik, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundër, Vishnje.

Pershendetje/Njoftim për abonentët #Tiranë Stakim, 15 shtator Në kuadër të investimit për fuqizimin e rrjetit, nesër 15 shtator do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë: 09:00-13:00 Gërdec, Markqinet, rruga Vorë-Rinas, Prezë 09:00-16:00 Pjesërisht: zona pranë bulevardit “Zhan D’Ark”, Ura e Tabakëve 9:30- 14:00 Pjesërisht zona e tregut ushqimor , Qyteti i Nxënësve 10:00-13:00 Zona e stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, zona Vorë – Marikaj 14:00-18:00 Pompat e Ujit në rrugën e godinës së “Coca Cola” 12:00-18:00 Pjesërisht: Rruga “Isuf Elezi”, rruga “Teodor Keko”

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont të planifikuar në zbarrat 110kV në NST Farkë dhe në traktin 110kV të linjës 110kV Farkë – Traktora, në datën 15 shtator gjatë intervalit kohor 00:00-06:00 do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë: Farkë, Pallatet pranë Kopshtit Botanik, TEG, Vilat, Ibë, Sauk, Lundër, Vishnje