Numri i v i k t i mave nga COVID-19 në botë ka shkuar në 4 milion e 548 mijë e 707. Sipas të dhenave të fundit 219 milionë e 448 mijë e 430 persona janë infektuar deri tani me COVID-19 në botë sipas kësaj faqeje, ndërsa 196 milionë e 272 mijë e 865 janë shëruar nga ai.

Amerika ka numrin më të madh të infektimeve dhe rasteve v i k t i m a ve nga COVID-19. Amerika ka regjistruar mbi 40 milionë raste të infektuara dhe mbi 659 mijë v i k t i ma. Përkundër që shumë shtete kanë vaksinuar një numër të madh të popullsisë, numri i të infektuarve dhe v i k t im ave vazhdon të jetë i lartë edhe më tej.